ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΗ ΧΩΡΑ

berlin-placeholder-Work-Germany

Οι συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας της Γερμανίας δημιουργούν ένα πολλά υποσχόμενο περιβάλλον για ορισμένες κατηγορίες εξειδικευμένων εργαζομένων. Σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), η Γερμανία αποτελεί μετά τις ΗΠΑ τον πιο ελκυστικό μεταναστευτικό προορισμό μεταξύ των χωρών-μελών του διεθνούς οργανισμού.

Σε ό,τι αφορά τις πληττόμενες από την οικονομική κρίση χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, η έλλειψη επαγγελματικής προοπτικής και η υψηλότατη ανεργία -ειδικά στους νέους- δρα καταλυτικά. Η Γερμανική Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία κατέγραψε τεράστιο αριθμό νεοεισελθόντων από την Ελλάδα την τελευταία πενταετία.

Στη συνέχεια θα βρείτε πληροφορίες για τον κύκλο σεμιναρίων «Εργασία σε γερμανόφωνη χώρα» που προσφέρεται σε Έλληνες χωρίς προγενέστερη γνώση Γερμανικών (τύπος Α) ή με καλή γνώση Γερμανικών επιπέδου B2 (τύπος Β) και αποσκοπεί στην οργανωμένη έλευση στη Γερμανία, η οποία λειτουργεί για τους εργαζόμενους ως δικλίδα ασφαλείας και ως πυξίδα για τον προσανατολισμό και την ένταξή τους στη γερμανική εργασιακή πραγματικότητα.


Για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καθόλου γερμανικά

Παρέχεται σεμινάριο εντατικής προετοιμασίας για εργασία σε γερμανόφωνη χώρα, χωρίς προγενέστερη γνώση Γερμανικών.

Το πρόγραμμα είναι τρίμηνης διάρκειας και επιτρέπει σε όποιον το παρακολουθήσει να συνεννοείται με γερμανόφωνους με άνεση, για τις καθημερινές του ανάγκες.

Προαπαιτούμενο γλωσσικό επίπεδο: δεν απαιτείται


Για ανθρώπους που γνωρίζουν γερμανικά σε καλό επίπεδο (γνώση Β2)

Παρέχεται σεμινάριο εντατικής προετοιμασίας για όσους ψάχνουν μια θέση εργασίας ή πρακτικής σε γερμανόφωνη χώρα και βρίσκονται στο στάδιο των αιτήσεων.

Απευθύνεται σε όσους ψάχνουν μια θέση εργασίας ή πρακτικής σε γερμανόφωνη χώρα και βρίσκονται στο στάδιο των αιτήσεων. Ο κύκλος σεμιναρίων σας καταρτίζει στη σωστή προετοιμασία αιτήσεων και για το πώς θα προετοιμαστείτε για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Στόχος σεμιναρίου:

  • Υποστήριξη στην σύνταξη ενός Ευρωπαϊκού Βιογραφικού Σημειώματος
  • Δημιουργία «Video CV» (βίντεο παρουσίασης)
  • Προετοιμασία απαντήσεων σε κάποιες συχνές ερωτήσεις που τίθενται σχετικά με το βιογραφικό
  • Υποστήριξη στην σύνταξη συνοδευτικής επιστολής ως μέρος του βιογραφικού
  • Υποστήριξη στην σύνταξη αιτήσεων
  • Αποτελεσματική προετοιμασία για μία επιτυχημένη συνέντευξη

Αναλαμβάνεται εφόσον ζητηθεί η μετάφραση όλων των απαιτούμενων επίσημων εγγράφων (τίτλοι σπουδών όλων των Ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, αναλυτικές βαθμολογίες, πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας και συστατικές επιστολές ) στα Γερμανικά.

Προαπαιτούμενο γλωσσικό επίπεδο: Καλές γνώσεις της γερμανικής γλώσσας, τουλάχιστον επίπεδο Β2

 


Κλείστε ένα ραντεβού

2410 258 700
error: Content is protected !!

Powered by Watch Berserk Online Watch Steven Universe Watch Re Zero Online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader