ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

berlin-placeholder-kids

Στόχος μας ένα εποικοδομητικό και ευχάριστο ξεκίνημα. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα Γερμανικά χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις τους και δημιουργώντας μια πλατφόρμα κοινής έκφρασης των παγκόσμιων γλωσσών συνεννόησης, που είναι η μουσική, το τραγούδι και το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν θετική στάση απέναντι στη νέα Γλώσσα. Το μάθημα πλαισιώνεται μεταξύ άλλων από διάδραση, χειροτεχνία, ζωγραφική, παραμύθι και άλλες προσφιλείς σε αυτή την ηλικία δραστηριότητες.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Juniorkurs

Πρώτη γνωριμία με τη Γερμανική γλώσσα. Τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα και ξεκούραστα με βιβλία ειδικά σχεδιασμένα και υιοθετούν απλές και οικείες έννοιες της καθημερινότητας που τους βοηθούν και στα επόμενα επίπεδα.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
A1 mini

Εισαγωγή στη συστηματική εκμάθηση και εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων της Γερμανικής γλώσσας σε ρυθμό φιλικό προς τα παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
A1 ΕΠΙΠΕΔΟ (ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ)

Εισαγωγή στη συστηματική εκμάθηση και εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων της Γερμανικής γλώσσας. Μέσα από θέματα που ανήκουν στον κύκλο των ενδιαφερόντων τους έρχονται τα παιδιά σε επαφή με βασικά γραμματικά φαινόμενα και λεξιλόγιο.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Α2 ΕΠΙΠΕΔΟ (ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ)

Συστηματική εκπαιδευτική διαδικασία και εκμάθηση όλων των δεξιοτήτων της Γερμανικής Γλώσσας. Παράλληλα με τις δεξιότητες παραγωγής και κατανόησης προφορικού και γραπτού λόγου, οι μαθητές αναπτύσσουν και τη δεξιότητα της διαμεσολάβησης.Κλείστε ένα ραντεβού

2410 258 700
error: Content is protected !!

Powered by Watch Berserk Online Watch Steven Universe Watch Re Zero Online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader