ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ

berlin-placeholder-Students

Στόχος μας η εκμάθηση των Γερμανικών μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σύγχρονου ενήλικα. Πέραν από χρήση του προσεκτικά επιλεγμένου βιβλίου, το οποίο φροντίζουμε να περιέχει ενδιαφέρουσα και χρήσιμη θεματολογία για τους ενήλικες πλαισιώνεται τα μάθημά μας μεταξύ άλλων και από διάδραση, οπτικοακουστικό υλικό, παρουσιάσεις, αποσπάσματα αυθεντικών άρθρων και λογοτεχνικών κειμένων και θέματα από την διεθνή και εγχώρια καθημερινότητα. Όλα τα προγράμματα οδηγούν σε αναγνωρισμένες Πιστοποιήσεις όλων των Εξεταστικών Φορέων.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
A1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ)

Εισαγωγή στην Γερμανική γλώσσα και κουλτούρα. Συστηματική εκπαιδευτική διαδικασία και εκμάθηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Ιδιαίτερη έμφαση σε γραμματική, συντακτικό και παραγωγή λόγου.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Α2 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ)

Εμβάθυνση στην Γερμανική γλώσσα και κουλτούρα. Συστηματική εκπαιδευτική διαδικασία και εκμάθηση όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας. Ιδιαίτερη έμφαση στον προφορικό ακουστικό και γραπτό λόγο.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
B1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΜΕΤΡΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ)

Εμβάθυνση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της Γερμανικής γλώσσας. Ιδιαίτερη έμφαση σε παραγωγή προφορικού, γραπτού λόγου και ακουστικής ικανότητας. Προετοιμασία εξετάσεων επιπέδου Β1.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
A1 – A2 – B1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ (ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ)

Εμβάθυνση και εμπέδωση όλων των δεξιοτήτων της Γερμανικής γλώσσας. Ιδιαίτερη έμφαση σε παραγωγή προφορικού, γραπτού λόγου και ακουστικής ικανότητας σε εντατικό ρυθμό. Προετοιμασία εξετάσεων επιπέδου Β1.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
B2 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ)

Εμβάθυνση όλων των δεξιοτήτων και γραμματικών φαινομένων της Γερμανικής γλώσσας Ιδιαίτερη έμφαση σε λεξιλόγιο, παραγωγή προφορικού, γραπτού λόγου και ακουστικής ικανότητας. Προετοιμασία εξετάσεων επιπέδου Β2.

ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
C1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ)

Κατανόηση κειμένων υψηλού βαθμού δυσκολίας. Παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου σε πολύπλοκα θέματα. Χρησιμοποιώντας σωστά διάφορα συνδετικά στοιχεία. Προετοιμασία για τις εξετάσεις του πτυχίου C1.Κλείστε ένα ραντεβού

2410 258 700
error: Content is protected !!

Powered by Watch Berserk Online Watch Steven Universe Watch Re Zero Online

Download by Wordpress Nulled Themes Keepvid youtube downloader